Sneijder helpt Real Madrid een handje: Op deze spelers van Ajax moet de Spanjaarden letten

Wesley Sneijder voorspelt een grote toekomst voor Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong. De 34-jarige middenvelder ziet de wedstrijd in de Champions League van Ajax tegen Real Madrid als een mooie test voor het tweetal. Dat zegt hij in gesprek met Marca

"Ze hebben kwaliteit te over en ze hebben een geweldige toekomst voor zich", zegt Sneijder, die zeker gaat kijken naar de wedstrijden tussen Real en de Amsterdammers. "Het is een goede test om te zien op welk niveau ze zijn. Ik twijfel er niet aan: De Ligt en De Jong worden hele grote spelers", aldus de voormalig international, die van meer Ajacieden onder de indruk is. "Ziyech is op ook heel goed op dit moment, net als Tadic. Daarnaast hou ik ook van Tagliafico, een soort Marcelo-type."

Volgens Sneijder maakt Ajax in het tweeluik met Real Madrid. "Voor Ajax is het het ideale moment om tegen Real Madrid te voetballen. Real is niet zo sterk als afgelopen jaren, dat is duidelijk. Ajax is een jong team, maar met veel kwaliteit. Vooral in Amsterdam zijn ze sterk. Het gaat niet makkelijk worden voor Real om Ajax uit te schakelen."

Feyenoord-doelman vertrekt