PSV vindt alternatief voor Doan en wil opnieuw shoppen bij VfB Stuttgart

PSV zou opnieuw willen shoppen bij VfB Stuttgart, zo meldt De Telegraaf. De Argentijn Nicolas Ivan Gonzalez is namelijk in beeld om Hirving Lozano op te volgen in Eindhoven, nu gebleken is dat Ritsu Doan van FC Groningen te duur is.

Hirving Lozano is hard op weg naar het Italiaanse Napoli en PSV is daarom druk bezig met een vervanger. FC Groningen vraagt 13,5 miljoen euro en een flink doorverkooppercentage voor Doan, wat de Eindhovense club te veel vindt. PSV kijkt daarom naar alternatieven en is in die zoektocht dus uitgekomen bij Nicolas Ivan Gonzalez, die op dit moment bij VfB Stuttgart speelt.

Internazionale
PSV wist de weg naar Stuttgart deze transferperiode al eens eerder te vinden. Verdediger Timo Baumgartl werd namelijk overgenomen van de 2.Bundesliga-club. Gonzalez wordt ondertussen al jaren intensief gevolgd door PSV en verruilde vorig jaar Argentinos Juniors voor het inmiddels gedegradeerde Stuttgart. De Eindhovenaren zijn niet de enige met interesse in de 21-jarige aanvaller, ook Internazionale zou serieuze interesse hebben. Gonzalez heeft bij Stuttgart een contract tot medio 2023.

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘Alles over PSV: Nieuws, geruchten, interviews en veel meer’

Ongemakkelijker wordt het niet: Mark van Bommel ruziet met Willem Vissers op persconferentie

Hans Kraay jr. over Bergwijn: "Heel goed signaal"

OFFICIEEL: Bergwijn verlengt contract bij PSV tot 2023

Wie zullen we daar hebben! Wesley Sneijder neemt kijkje op PSV-training (VIDEO)

Daniel Schwaab had 'veel opties' maar koos toch voor PSV

PSV doet Steven Bergwijn 'vorstelijke aanbieding'

LOLBEELDEN: PSV-spelers pakken Donyell Malen aan na contractverlenging