Familie Gyan uit de schulden na actie Feyenoord-fans

Feyenoord-fans hebben de familie van de overleden Christian Gyan uit de schulden geholpen. Na het treurige overlijden van de voormalige cultheld, kwam het gezin van Gyan in de geldproblemen. Door een prachtig initiatief werd er bijna anderhalve ton opgehaald.

In de Dick Voormekaar Podcast gaf Michel van Egmond aan dat de familie van Gyan uit de geldnood zijn. Na een bezoek aan de familie kreeg Van Egmond goed nieuws te horen. "Ze zijn uit de schulden en staan ook niet meer onder bewind. Dat is dankzij de Feyenoord-supporters perfect verlopen."

Een wens van de familie Gyan is om in Rotterdam woonachtig te blijven. Daar is volgens Van Egmond nog wel hulp bij nodig. "Het enige dat er nog aan ontbreekt is een iets goedkopere ruimte voor de familie", aldus van Egmond, die een oproep doet. "Mocht er nou iemand luisteren die denkt dat hij nog wel ruimte voor vier mensen heeft, in een huurhuis of heel goedkoop koophuis, dan weten ze ons hopelijk te vinden en kunnen we ze ook met het laatste beetje helpen."

Gyan kwam op 29 december 2021 op 43-jarige leeftijd te overlijden. De Ghanees speelde 121 wedstrijden voor Feyenoord en maakte deel uit van het team dat in 2001 de UEFA Cup veroverde.