Word nu Koning TOTO en profiteer van prachtige quoteringen bij Sevilla - Manchester United

Geen enkele club won de UEFA Cup/Europa League vaker dan Sevilla, namelijk vijf keer. De eerste keer dat de Spaanse club hierin slaagde, was in 2006 en sindsdien staat er geen maat op Sevilla, want ook in 2007, 2014, 2015 en 2016 was het raak. Dit jaar staat de ploeg weer in de halve finale en wacht een serieuze test: Manchester United is namelijk de tegenstander. Bereiken de Spanjaarden voor de zesde keer in de laatste vijftien jaar de finale van het toernooi? TOTO.nl beloont je rijkelijk als dit gebeurt...

Sevilla bezig aan ijzersterke reeks

Sevilla had niet bepaald de makkelijkste route naar de halve finale, want in de kwartfinale rekende het af met het sterke Wolverhampton Wanderers (1-0 zege) en een ronde eerder werd AS Roma verslagen (2-0 zege). In beide wedstrijden hield de ploeg van Julen Lopetegui dus de nul en dat is geen toeval. Sinds eind juni slaagde alleen Athletic Bilbao erin om één goal tegen Sevilla te maken, maar ook die wedstrijd ging met 1-2 gewonnen. In de overige zeven duels incasseerde Sevilla niet één tegentreffer. Manchester United is dus serieus gewaarschuwd.

De Engelse topclub is zelf niet bezig aan de allerbeste serie. In de kwartfinale werd FC Kopenhagen pas na verlenging verslagen, terwijl de laatste twee thuisduels in de competitie, tegen Southampton en West Ham United, in een gelijkspel eindigde. Tussendoor ging de halve finale in de FA Cup vrij kansloos met 1-3 verloren tegen Chelsea. Als de voortekenen niet bedriegen, kan Sevilla zomaar eens weer de finale bereiken.... En lukt het Man Utd wél om tegen Sevilla te scoren?  

Sevilla bereikt de finale(2,00 euro quotering)

Sevilla wint in de reguliere speeltijd van Man Utd(2,90 euro quotering)

Sevilla krijgt geen tegengoal (2,95 euro quotering)

Sevilla verslaat Wolverhampton Wanderers, winnende goal Lucas Ocampos (TEKST VERDER ONDER VIDEO)

Weet jij het beter dan Andy? Kom dan maar! (TEKST GAAT VERDER ONDER VIDEO)

Op wie moeten we letten?

Dé absolute sterspeler bij Sevilla dit seizoen is Lucas Ocampos. De 26-jarige Argentijn scoorde in de competitie veertien keer, niet slecht voor een buitenspeler... In de kwartfinale tegen Wolverhampton Wanderers was Ocampos verantwoordelijk voor de enige treffer van de wedstrijd en, niet onbelangrijk in het VAR-tijdperk, hij neemt de penalty's bij Sevilla. Flikt hij het ook tegen Manchester United?

Ook bij Manchester United staat er voldoende kwaliteit op het veld en we kunnen simpelweg niet om Anthony Martial heen. Lange tijd leek een echte topspits bij The Mancunians te ontbreken, en diverse namen werden genoemd als mogelijke versterking, maar inmiddels heeft Manchester United met Anthony Martial zijn eigen doelpuntenmachine. In de competitie scoorde hij in 32 duels zeventien keer, geen onaardig moyenne. Als iemand erin slaagt om de muur van Sevilla te slechten, zou het zomaar eens de Fransman kunnen zijn. Het duel wordt zondag om 21:00 uur in Köln gespeeld. Let op: er is géén return!

Doelpunt Lucas Ocampos(3,05 euro quotering)

Doelpunt Anthony Martial(3,45 euro quotering)

Alle doelpunten van Martial dit seizoen (in alle competities)

Druk op het plaatje!