Kökcü over puntenverlies in Nijmegen: ‘Tot de tegengoal alles onder controle’

Feyenoord bleef op bezoek bij NEC steken op een 1-1 gelijkspel. Aanvoerder Orkun Kökcü is dan ook teleurgesteld in de misstap van zijn ploeg. Volgens de middenvelder heeft Feyenoord het puntenverlies volledig aan zichzelf te danken.

Na iets meer dan twintig minuten kwam Feyenoord op een 0-1 voorsprong in De Goffert. “We hadden tot de tegengoal alles onder controle. Er was geen vuiltje aan de lucht. We domineerden, hadden balbezit, dan moet je de score uitbreiden”, aldus Kökcü na afloop tegenover de camera’s van ESPN. Dat uitbreiden lukt Feyenoord niet en moest in de 37e minuut incasseren. “Na die tegengoal moeten we meer gas geven, maar dat hebben we nagelaten.”

Het gelijke spel leidde tot flinke kritiek vanuit het uitvak. Volgens Kökcü niet top, maar wel volkomen terecht. ”Ze steunen ons overal met alles wat ze in zich hebben, dan is het balen dat we niks terug kunnen geven.” Na de eerdere misstappen van PSV en Ajax wist Feyenoord dat het optimaal kon profiteren. “We wisten dat ze punten hebben verspeeld, alleen was het niet goed genoeg van ons.”

Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over ‘Alles over NEC-Feyenoord’

Veel verbazing rond afkeuren 1-2 Gimenez na incident met Cillessen

Feyenoorders zagen bui voor gelijkspel al hangen: 'Als de concurrentie het doet..'

Feyenoord-fans niet te spreken over voorhoede: 'Hebben beter op de bank!'

VIDEO GOAL: NEC naast Feyenoord na bloedneus Pedersen

VIDEO GOAL: Timber knalt Feyenoord op voorsprong tegen NEC

Vijf redenen waarom Feyenoord gaat winnen van NEC