'Eigenaar GelreDome toont interesse en wil Vitesse kopen'

Michael van de Kuit, vastgoedmagnaat en eigenaar van stadion GelreDome, wil Vitesse kopen. Van de Kuit heeft dat afgelopen zondag laten weten aan technisch directeur Pascal van Wijk, zo bevestigt de vastgoedmagnaat na eerdere berichtgeving van De Gelderlander.

Op dit moment is Vitesse eigendom van Valeri Oyf, maar die heeft bekend gemaakt dat hij zijn aandelen te koop zet. De reden van de verkoop is de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. De technisch directeur van Vitesse, Van Wijk, liet zondagmiddag al weten dat er interesse is in de Arnhemse club. 

"We hebben per brief aan Pascal van Wijk onze interesse kenbaar gemaakt", aldus Van de Kuit, eigenaar van de Nedstede Groep. "Wij denken dat het stadion en de voetbalclub in één hand moeten komen om het voortbestaan te garanderen. Het verzoek aan Van Wijk is geweest om de beschikbare informatie te delen". 

Van Wijk en Van de Kuit zijn bekende van elkaar, want zij stonden twee jaar geleden lijnrecht tegenover elkaar in de rechtbank. De Arnhemmers konden vanwege het stilleggen van de competitie geen gebruik maken van het stadion en eiste daarom een huurverlaging. Van de Kuit was het daar echter niet mee eens en kreeg in de rechtbank zijn gelijk toegewezen.

Volgens Van Wijk heeft de club 'intensief en constructief overleg' met huidige eigenaar Oyf over de verkoop. "Wij zullen dan ook niet ineens worden geconfronteerd met een nieuwe eigenaar. Samen gaan we voor het beste voor Vitesse". De Rus dichtte de afgelopen jaren de financiële gaten in de begroting van Vitesse. De club kampt met een omvangrijke schuld, die volgens Van Wijk wordt meegenomen in het verkoopproces.

"Gaande de voorgenomen verkoop kunnen er over de financiële afhandeling geen nadere mededelingen worden gedaan", aldus Van Wijk. "Maar als er geïnteresseerde partijen komen, dan zullen wij het kaf van het koren scheiden. En natuurlijk leggen we zaken als omzet, kosten en schulden op tafel".

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl