‘Ronaldo keert terug naar Manchester om te praten over zijn toekomst bij de club’

Cristiano Ronaldo zal deze week terugkeren in Manchester waar hij zal praten over zijn toekomst bij de club, zo meldt The Athletic. De Portugese superster verbleef tot nu toe in Portugal omdat hij vanwege privéomstandigheden niet zou kunnen aansluiten bij het trainingskamp van Manchester United.

Het is volgens de Engelse krant echter onbekend of de spits meteen weer zal aansluiten bij de trainingen van de club. Manchester United wil nog altijd verder met Ronaldo en ook trainer Erik ten Hag rekent op de diensten van de spits. Eerder werd bekend dat zijn zaakwaarnemer op zoek zou zijn naar een nieuwe club voor Ronaldo, maar deze kans lijkt kleiner en kleiner te worden. Inmiddels zou alleen Atletico Madrid nog in de race zijn voor de handtekening van de spits.

Contract tot medio volgend jaar

Ronaldo beschikt nog over een contract tot medio 2023. Manchester United zou er alles aan willen doen om de Portugees bij de club te houden en zou bij een vertrek, alleen willen meewerken aan een vertrek op huurbasis. Eerder haakten Chelsea, Bayern München en Paris Saint-Germain al af voor de handtekening van de spits.