Trauner blikt vooruit op Feyenoord-Heerenveen: ''Laten zien dat we regelmatig kunnen presteren''

Na het feestelijke weekend voor Feyenoord is de blik in Rotterdam-Zuid inmiddels alweer gericht op de volgende wedstrijd. Feyenoord gaat bij een overwinning op Heerenveen de Friezen namelijk voorbij op de ranglijst, een belangrijke wedstrijd dus. Gernot Trauner keek bij FeyenoordTV alvast vooruit op de wedstrijd.

Terugblik PSV Feyenoord 0-4

‘’Zondag was een perfecte dag voor ons, het was niet eenvoudig om daar te winnen. De verschillen waren klein, maar ik denk dat we op het juiste moment scoorden,’’ zegt Trauner terugkijkend op de wedstrijd tegen PSV. ‘’Maar het blijven maar drie punten. Het is belangrijk dat we woensdag de volgende drie punten pakken.’’

Wat opviel in de wedstrijd tegen PSV was dat Trauner geen enkele sliding maakte. Zelf zei hij het volgende erover: ‘’Ik denk dat slidings er altijd spectaculair uitzien voor de supporters, maar ik zie het zelf als laatste redmiddel.’’ Samen met Senesi en Bijlow vormt Trauner een ware muur voor de tegenstanders. Ze kregen nog geen goal tegen met z’n drieën. ‘’Natuurlijk zijn we daar trots op, maar dat is een teamprestatie, dat ligt niet alleen aan ons,’’ zegt Trauner.

Focus op Feyenoord-Heerenveen

Trauner beseft zich dat Feyenoord er uiteraard nog niet is. ‘’We moeten gefocust blijven. De afgelopen wedstrijd was belangrijk, maar de volgende is nog belangrijker. We moeten laten zien dat we een goed team zijn en dat we regelmatig kunnen presteren,’’ zegt hij.

De wedstrijd tegen sc Heerenveen begint woensdag om 21:00 uur. Trauner heeft er alle vertrouwen in dat het goed komt.  ‘’Als we een goed strijdplan hebben kunnen we ze verslaan,’’ aldus de Feyenoord verdediger.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl