Waarom Johan Derksen na dit seizoen toch doorgaat met Veronica Inside

In mei van dit jaar kwam Johan Derksen met het nieuws naar buiten dat hij stopt met televisie maken. Medio 2022 zal Derksen niet meer op televisie te zien zijn. Althans, dat zei hij destijds in een gesprek over zijn biografie Derksen. Dit is waarom Johan Derksen na dit seizoen toch doorgaat met Veronica Inside.

Te veel plezier op televisie

Met Veronica Inside zorgt Johan Derksen iedere week meerdere keren voor veel gelach bij zijn aanhang. Dat is reden genoeg om toch nog door te gaan met televisie maken. Derksen zorgt vaak voor veel opspraak, waar echter veel mensen in Nederland het toch mee eens blijken.

Groot gemis als hij stopt

Het zal voor veel voetbalfanaten een groot gemis wezen als Derksen daadwerkelijk stopt met het verschijnen op de televisie. Met zijn ongezouten mening laat de analyticus zich wekelijks over voetbal en allerlei andere zaken.

Geen geschikte opvolger

Wie moet Derksen nou gaan opvolgen als hij vertrekt bij Veronica Inside? Met René van der Gijp en Wilfred Genee vormt Derksen al jarenlang een ijzersterk duo. Tafelgasten Wim Kieft, Johan Boskamp en Hans Kraay jr. en Hélène Hendriks worden gezien als mogelijke opvolger, maar het praatprogramma zonder Derksen valt amper voor te stellen.

Feyenoord-doelman vertrekt