Elftal van de Week: Ajax, Feyenoord en FC Groningen hofleverancier

Speelronde 20 zit er op, het was weer een weekend vol spektakel. Ajax won bij PSV en heroverde daarmee de koppositie in de Eredivisie. Feyenoord haalde flink uit bij NEC, terwijl Vitesse thuis een zeperd beleefde tegen FC Groningen. Cambuur pakte een punt bij AZ en PEC Zwolle wist verrassend te winnen bij SC Heerenveen. Het efltal van de week kent deze week spelers van veel verschillende clubs.

Orkun Kökçü (Feyenoord)

Feyenoord won vol overtuiging met 1-4 bij NEC. Orkun Kökçü drukte zijn stempel op de wedstrijd door twee keer te scoren. Vooral de tweede goal was een bijzondere, de keeper van NEC had geen antwoord op het harde schot van de balvaardige middenvelder.

Noussair Mazraoui (Ajax)

Ajax wist de koppositie te heroveren van PSV door met 1-2 te winnen in Eindhoven. Noussair Mazraoui was de grote man bij Ajax De Marokkaan scoorde het winnende doelpunt en liet zich ook in de verdediging van zijn goede kant zien.

Sonny Stevens (Cambuur)

Cambuur pakte een knappe punt, uit bij AZ. De club uit Leeuwarden wist zich goed staande te houden tegen de elf van AZ. Mede dankzij een uitstekend optreden van doelman Sonny Stevens wist Cambuur de nul te houden.

Jørgen Strand Larsen (FC Groningen)

FC Groningen wist verrassend met 1-3 te winnen bij Vitesse. Jørgen Strand Larsen was wederom belangrijk voor de club uit Groningen. De spits was naast zijn doelpunt vaak gevaarlijk en bleek een angstgegner te zijn voor de verdedigers van Vitesse.

elftal van de week, eredivisie met: stevens, sugaware, trauner, martinez, sadilek, suslos, kokcu, mazraoui, strand larsen, lde wit, lidberg

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl