​Alle dieptepunten van Ronald Koeman als FC Barcelona-trainer op een rij....

De dagen van Ronald Koeman als trainer van FC Barcelona lijken geteld na een nieuwe zeperd in de Champions League. De Catalaanse club ging woensdag met maar liefst 3-0 onderuit bij Benfica. Eerder deze maand was Barça in eigen stadion ook al kansloos tegen Bayern München (0-3). Het tijdperk Koeman bij Barcelona lijkt aan zijn einde te komen. Hier alle dieptepunten van Ronald Koeman als FC Barcelona-trainer op een rij...

Vertrek Messi

Dat sterspeler Lionel Messi weg zou gaan bij FC Barcelona zag niet niemand aankomen. De club had een akkoord met de speler, maar de Spaanse Liga gooide roet in het eten. Vanwege 'financiële en structurele obstakels' kon Messi geen nieuw contract ondertekenen. Het vertrek van Messi (34) is voor coach Koeman, die aan zijn tweede seizoen in Camp Nou bezig is, een enorme tegenvaller. In Koemans eerste jaar als trainer van Barcelona had Messi een moeizame start, maar naarmate het seizoen vorderde, kwam hij steeds beter in vorm. Meer dan een triomf in het Spaanse bekertoernooi zat er echter niet in. Ook voor Koeman is het nu wennen, een elftal van Barcelona waarin de levende legende Messi ontbreekt.

FC Barcelona op zoek naar een nieuwe trainer

Ronald Koeman moest 15 dagen wachten voordat hij meer wist over zijn toekomst als trainer van  FC Barcelona. President Joan Laporta wilde eerst verder onderhandelen met andere kandidaten, voordat er zekerheid werd gegeven aan Koeman. Laporta dacht aan 15 dagen genoeg te hebben om de lopende onderhandelingen met andere coaches af te ronden. Alleen als het niet zou lukken om een overeenstemming te bereiken met andere potentiële kandidaten, zou Koeman mogen blijven. Naar buiten toe willen de twee partijen graag hartelijkheid uitstralen, maar Koeman voelde zich al op het tweede plan gezet door Barcelona. De Nederlandse trainer was niet blij met de gang van zaken, en vond deze manier weinig eer doen aan zijn historische carrière bij de club.

Mislopen landstitel

FC Barcelona verloor thuis een inhaalwedstrijd in LaLiga met 1-2 van Granada. Lionel Messi bracht Barça nochtans op voorsprong, maar in de tweede helft scoorden Marchis en Molina. Mits winst zou Barcelona koploper worden, maar nu bleven ze derde, op twee punten van leider Atletico Madrid en met evenveel punten als Real Madrid. Dit was het begin voor het einde in de titelrace voor Barcelona. Er werd nog wel gewonnen bij Valencia met 2-3, maar na gelijkenspelen tegen koploper Atletico (0-0) en Levante (3-3) was de titel definitief uit zicht.

Nederlagen in de Champions League

In de Champions League is kan Koeman met zijn elftal ook geen potten breken. In de groepsfase werd er vorig seizoen met 0-3 van Juventus verloren, waardoor Barcelona op plek twee in de groepsfase kwam te staan. In de achtste finale was het Franse Paris Saint-Germain met 5-2 te sterk over twee wedstrijden. In dit seizoen van de Champions League heeft Barça een valse start gekend. In de thuiswedstrijd tegen Bayern München werd met 0-3 kansloos verloren en tegen Benfica stond dezelfde uitslag op het scorebord, voor de Portugezen. 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl