Kökcü snoert criticasters de mond: "Uit de statistieken blijkt wat ik kan"

Feyenoord-middenvelder Orkun Kökcü heeft gereageerd op de kritiek die hij krijgt. De Turkse spelverdeler van de Rotterdammers speelt dit seizoen op een nieuwe plek en dat gaat hem naar eigen zeggen steeds beter af.

"Vanaf het begin van dit seizoen heeft de trainer me daar neergezet", begint Kökcü over zijn nieuwe rol op het middenveld tegenover Feyenoord TV. "Hij gaf toen al aan wat beter moest bij mij. Voor die positie moet ik vaster aan de bal zijn. Voor mijn gevoel ben ik dat steeds meer".

"In de Eredivisie zit ik tegen de negentig procent passnauwkeurigheid aan", vervolgt de twintigjarige Turk. "Ik lees af en toe wel dingen over dat ik veel balverlies lijd. Voor mijn gevoel valt het wel mee. Ik weet wat ik kan op deze positie en dat laat ik ook zien, blijkt uit de statistieken".

Kökcü speelt dit seizoen ook al meer met een aanvallend oogpunt. "Binnen de club wordt wel altijd gezegd dat ik de oplossing naar voren zoek. Af en toe speel ik nog wel een balletje op safe. Maar hoe het nu gaat kan ik op voortborduren", besluit hij.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl