Fer over opstootje met Advocaat: "Er zat emotie en frustratie bij"

In de documentaire 'Dat ene woord - Feyenoord' is er een opstootje tussen Leroy Fer en Dick Advocaat te zien. De middenvelder en voormalig voetbaltrainer kregen het in de pauze van De Klassieker aan de stok met elkaar.

"In de rust tegen Ajax, er zat emotie bij en ook frustratie want we wilden daar zo graag een resultaat boeken", vertelt Fer aan het Algemeen Dagblad. "Maar ik zie mezelf daar, hoe ik ben. Ik heb geen spijt, al heb ik wel sorry gezegd tegen de trainer".

Pure beelden

Justin Bijlow laat weten dat er alleen maar pure beelden zijn gemaakt. "Ze filmden niet bij de douches en de toiletten, verder waren ze overal bij. Natuurlijk denk je weleens als je zit te eten en er staat een camera op twee meter: moet dit nou?"

"Aan de andere kant is het echt. Ik raakte geblesseerd tegen FC Groningen, vlak voor de interlands van het Nederlands elftal. Die emotie zie je en dat is niet gespeeld", aldus de 23-jarige doelman.

Jong Oranje

Bijlow is weleens eerder gevolgd door een cameraploeg. "Hele heftige dingen hadden eruit geknipt kunnen worden. Dat is niet gebeurd, maar juist emotie mag er in zitten, denk ik. Bij Jong Oranje heb ik het ook meegemaakt, al heb ik die nog niet gezien".