Aad de Mos ziet Peter Bosz 'zomaar eens de nieuwe trainer van PSV' worden

Aad de Mos weet wel wie vetrekkende Roger Schmidt bij PSV moet opvolgen. De Mos denkt dat er in Eindhoven na de zomer weer een Nederlandse trainer aan het roer staat. De oud-trainer van PSV speculeert er alvast flink op los en denkt dat Peter Bosz wel eens naar het Philips Stadion kan komen.

In gesprek met het Eindhovens Dagblad gaat De Mos in op de stand van zaken bij PSV, waar Marcel Brands zeer waarschijnlijk de vertrekkende Toon Gerbrands gaat opvolgen. "Hij heeft veel ervaring, een voetbalachtergrond ook. Dat vind ik altijd een pluspunt voor een algemeen directeur", aldus De Mos, die blij is met de hereniging van John de Jong en Brands. "Ik denk dat het een zege voor De Jong is.”

Peter Bosz naar PSV?

Na dit seizoen vertrekt naast Gerbrands ook hoofdtrainer Schmidt bij PSV. Wie het stokje van de Duitser gaat overnemen, is nog maar de vraag. Onlangs viel de naam van Phillip Cocu, die zelf wel horen heeft naar een terugkeer bij PSV. De Mos denkt ook dat er in de zomer weer een landgenoot aan het roer in Eindhoven staat. "Het zal sowieso een Nederlandse trainer gaan worden. Dit is een speculatie van mijn kant, maar ik denk dat Peter Bosz zomaar eens de nieuwe trainer kan gaan worden."

Ook interessant