Wereldwijd toegang tot de beste (gratis) streams? Zo kijk je Nederland - Qatar overal ter wereld!

Het WK in Qatar is in volle gang. Na een overwinning op Senegal (0-2) en een gelijkspel tegen Ecuador (1-1) staat het Nederlands elftal op een gedeelde eerste plek in poule A. De laatste groepswedstrijd tegen Qatar wordt uiteraard uitgezonden op talloze streams, waaronder die van de NOS, maar zijn desbetreffende streams vaak geo-locked. Door middel van een VPN kan dit omzeild worden. Hoe dit werkt? Bij VPN-gids wordt het stap voor stap uitgelegd. 

Het wereldkampioenschap voetbal verloopt nog niet vlekkeloos voor Oranje. De mannen van bondscoach Louis van Gaal begonnen het eindtoernooi nog goed met een zege op Senegal, maar bleef in een matig duel met Ecuador steken op 1-1. Nederland is daardoor nog niet zeker van een plek in de knock-outfase, maar heeft alles nog in eigen hand. In de wedstrijd tegen Qatar van dinsdagmiddag kan een plek bij de laatste zestien én de groepswinst worden veiliggesteld.

Wereldwijd toegang tot de beste (gratis) streams!

Via VPN Gids vind je gemakkelijk hoe jij via VPN in het buitenland het WK kan volgen via de gebruikelijke Nederlandse steams, zoals bijvoorbeeld die van de NOS. Of juist hoe je vanuit Nederland buitenlandse streams, veelal gratis, kan bekijken. 

De meeste VPN-aanbieder kosten maandelijks een paar euro, maar bieden wel een geld-terug-garantie van minstens 30 dagen. Hierdoor kun je zonder risico kijken of VPN voor jou werkt. En wanneer je tijdens het WK een abonnement afsluit én vervolgens binnen 30 dagen je geld terug vraagt, kan je als WK-fan gratis gebruikmaken van een VPN en alle wedstrijden wereldwijd volgen. Check snel bij VPN Gids hoe gemakkelijk het is.