Van Bommel opvallend mild na blamage: 'Ik denk dat we niet slecht speelden'

Na verliespartijen tegen Hansa Rostock en Holstein Kiel, beide actief in de 2. Bundesliga, was Mark van Bommel zeer kritisch op zijn spelersploeg. VfL Wolfsburg verloor zaterdag wederom met 4-1 van Olympique Lyon. Echter was de Nederlandse oefenmeester dit keer opvallend mild na afloop van de wedstrijd.

Na de verloren wedstrijd tegen Holstein Kiel verweet Van Bommel zijn ploeg een 'gebrek aan inzet en niveau'. Tegen de ploeg van Peter Bosz viel dit wel mee, aldus de trainer: "Het resultaat is natuurlijk niet mooi, want je wil altijd winnen. Maar ik denk dat we niet slecht speelden", zegt de oud-international op de clubsite.

Van Bommel zag ook genoeg aanknopingspunten, ondanks de ruime nederlaag: "Bij vlagen speelden we op de manier waarop ik het graag zie, ook al was dat natuurlijk nog niet de hele wedstrijd zo", legt Van Bommel uit. "We maakten te veel individuele fouten. Daarom kregen we vier goals tegen. Maar fysiek worden we steeds beter en daar moeten we tijdens het trainingskamp op voortborduren."