Gorter over mogelijke transfer naar Ajax: "Eén plus één maakt dan wel twee ja"

Een overstap van Jay Gorter naar Ajax komt steeds dichterbij. De onderhandelingen tussen de Amsterdammers en Go Ahead Eagles zijn nog wel in volle gang.

"Dat zit nog tussen de clubs", laat de doelman weten aan ESPN. De twintigjarige sluitpost bracht onlangs een bezoek aan Amsterdam, waar hij sprak met trainer Erik ten Hag. "Dat klopt. Wat in de media stond is waar. Dat is in verder verloop nu".

Gorter speelde in de jeugd van Ajax en ziet een terugkeer naar zijn oude club wel zitten. "Het is wel waar ik vandaan kom. Ik kom uit Amsterdam en mijn familie is daar nog steeds woonachtig. Eén plus één maakt dan wel twee ja".

Jong Ajax

De keeper van Go Ahead Eagles zou het niet erg vinden om te starten bij Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. "Ik heb in het begin van het seizoen gezegd dat ik wel open sta voor een verleng plan.

"Dus niet alleen op de korte termijn kijken, maar ook op de lange termijn. Ik denk dat er meerdere wegen naar Rome leiden en mijn carrière laat wel zien dat dat zo is", aldus Gorter, die dit seizoen 25 keer de nul hield voor de Eagles.

Ook interessant