Hoe ging het in eerdere jaren bij PSV - VVV-Venlo? Goals/samenvattingen #psvvvv op een rij

De laatste keer dat beide ploegen elkaar troffen in de eredivisie op Eindhovense bodum was op 2 maart 2013. Het was een benauwde overwinning voor de Eindhovenaren. De wedstrijd tegen VVV-Venlo was een bijzondere omdat PSV zijn 1913ste eredivisieduel speelde. De club is in 1913 opgericht dus de supporters rekenden op een feestwedstrijd,  zeker nadat Memphis Depay al na drie minuten de 1-0 tegen de touwen schoot. VVV-Venlo had echter geen zin om mee te werken en gaf verder heel weinig weg. Het was uiteindelijk Mark van Bommel die de wedstrijd in de 89ste minuut besliste door de 2-0 in het doel te schieten.

PSV - VVV-Venlo Head to Head:

Samenvatting PSV - VVV-Venlo 2-0 2012/2013 Eredivisie

Samenvatting PSV - VVV-Venlo 4-1 2017/2018 Achtste finale KNVB Beker

Dit seizoen kwamen beide ploegen elkaar tegen in de achtste finales van de KNVB Beker. PSV won vrij simpel met 4-1 van VVV-Venlo.

Samenvatting PSV - VVV-Venlo 3-3 2009/2010 Eredivisie

De meeste memorabele wedstrijd tussen beide ploeggen was op 23 augustus 2009. VVV-Venlo vocht zich knap terug na een 2-0 achterstand. Uiteindelijk eindigde het duel in 3-3, onder meer door prachtige treffers van Honda en Schaken.

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘LIVE PSV - VVV-Venlo 2017/2018: Doelpunten, video beelden en samenvatting #psvvvv’

Samenvatting PSV - VVV-Venlo 3-0 (alle goals)

De Boer genoot van weekend rondom Lennart Thy: "Mooiste van het weekend"

Marco van Ginkel spreekt van cruciale zege op VVV: "Goede reactie na Willem II-uit"

Ralf Seuntjens baalt na nederlaag bij PSV: "Ik hoop namelijk dat Ajax kampioen wordt"

PSV wint van VVV (3-0): Video goal Van Ginkel en eredivisiedebuut Armando Obispo (19)

SCHITTEREND: Lennart Thy uitgeroepen tot Man of the Match bij #psvvvv

Philips Stadion viert feest na 1-0 Van Ginkel tegen VVV-Venlo: "Eindhoven"

Terecht of niet? Ralf Seuntjens krijgt tweede gele kaart voor vasthouden Hendrix #psvvvv

KIPPENVELBEELDEN: Philips Stadion geeft Lennart Thy in elfde minuut staande ovatie, prachtig!

Schitterend: PSV-mascottes steunen actie VVV-spits en dragen shirts met 'Volg Lennart'