Van Hanegem kijkt niet op van Veronica Inside-verzoening: "Dit was te voorspellen"

Willem van Hanegem zag het van mijlenver aankomen dat Veronica Inside in het huidige format 'gewoon' door zou gaan. Een maand geleden stelde De Kromme al dat de ruzie tussen de heren allemaal wel meeviel en inmiddels is naar buiten gebracht dat het programma na de zomer in de huidige samenstelling wordt hervat. Het verbaast Van Hanegem al niet meer. Wat hem wel verbaast, is dat het landelijk nieuws is...

In zijn column voor het Algemeen Dagblad begint hij: "Vrijdagmorgen kreeg ik een blad met voorop een grote foto van Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee in mijn bus. Ik dacht: Is dat een nieuw sportblad of zo? Maar toen ik nog eens beter keek, zag ik dat het mijn eigen krant was: het AD. Toen moest ik even lachen. Zo'n foto op de voorpagina van mijn krant; dat was vroeger nooit gebeurd. Misschien ligt het aan mij, maar ik begrijp niet dat het groot nieuws is als de talkshow van die mensen mogelijk gaat stoppen. Mij doet dat niets. Kijk al jaren niet meer."

Van Hanegem niet verbaasd

"Een paar uur later ging het programma alsnog gewoon door. Hun baas John de Mol had ingegrepen. Bij nader inzien vond ik die foto toen nog vreemder. Want deze afloop was te voorspellen en ik betwijfel of De Mol zich nu pas met de zaken heeft bemoeid. Dat de heren zo snel weer overstag zijn gegaan, verbaasde mij ook niet."

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl