“Zelfs koffiejuffrouw van United heeft geen vertrouwen meer in Van de Beek"

Frank de Boer maakte vrijdag de voorselectie van Oranje bekend voor het EK. 34 namen die in aanmerking komen om mee te gaan naar het Europees kampioenschap. In het programma Veronica Inside zei analist Johan Derksen te weten welke 8 spelers straks afvallen.

Deze spelers vallen af bij Oranje

Marco Bizot, Jeremiah St. Juste, Kenny Tete, Joël Veltman, Teun Koopmeiners, Tonny Vilhena, Quincy Promes en Donny van de Beek overleven de afvalrace niet, althans volgens De Snor. “Ik vind het een beetje lullig om de spelers in spanning te laten wachten, dus ik geef maar meteen de definitieve selectie door." René van der Gijp denkt dat Veltman wel overleeft. "Want die is overal inzetbaar."

Video Veronica Inside: Johan Derksen maakt definitieve EK-selectie bekend

Stengs en Babel niet naar EK

Calvin Stengs, de schoonzoon van Frank de Boer, gaat zeker niet mee. Derksen: "En dat is heel verstandig. Ook dat Babel niet meegaat, want heel Nederland was dan over hem heen gevallen. Het was lachwekkend om Babel mee te nemen, dat het een soort hetze tegen Babel werd, al kon die jongen daar zelf ook niets aan doen."

Van der Gijp sluit zich bij Derksen aan over Van de Beek.  “Zelfs de koffiejuffrouw heeft geen vertrouwen meer in hem daar bij Manchester United."

Lees ook:Waarom we Ryan Babel tóch gaan missen bij Oranje op het komende EK

En ook: Foto's van de vriendin van Calvin Stengs, Beau de Boer

Gijp over de koffiejuffrouw van Manchester United, video