Ambitieuze Dilrosun over Feyenoord-transfer: 'We moeten het gat met Ajax en PSV dichten'

Javairô Dilrosun is zeer gelukkig met zijn transfer naar Feyenoord. De aanvaller stond al enige tijd op de radar van Arne Slot, die hem maar wat graag naar De Kuip wilde halen. Dilrosun sprak zich ambitieus uit over zijn transfer naar de Eredivisie en wil het gat met Ajax en PSV dichten.

Feyenoord gaf een goed gevoel af aan Dilrosun, die zich via de officiële kanalen van de club uitsprak over zijn transfer. Daarin gaf Dilrosun aan al lang contact te hebben met Slot. "Ik heb de afgelopen dagen, eigenlijk weken, al veel contact gehad met de trainer. Arne wilde me heel graag hebben. En dat liet ook directeur Frank Arnesen blijken. De club, mijn posities en de ambities spraken me allemaal aan."

Gat met Ajax en PSV dichten

Dilrosun speelde nog niet eerder in de Eredivisie. In 2014 vertrok de aanvaller op jonge leeftijd uit de jeugd van Ajax naar Manchester City. Vier jaar later trok Hertha BSC hem transfervrij over. In het afgelopen seizoen speelde Dilrosun op huurbasis bij Bordeaux. Bij Hertha was Dilrosun overbodig geworden en mocht daarom vertrekken. Terug in Nederland weet Dilrosun wat hij wil. "We moeten het gat met Ajax en PSV dichten. Daarnaast wil ik ver komen in de Europa League, veel minuten maken en doelpunten maken."

Slot beschikt met Dilrosun over een speler die in de aanval op meerdere plekken uit de voeten kan. "Toen ik de trainer lang geleden sprak zag hij een nummer tien in me. Al kon het ook als rechtsbuiten, vond hij. Nu is Luís Sinisterra echter weg en ik kan ook op linksbuiten spelen. Mij maakt het eerlijk gezegd niet uit. Vorig jaar speelde ik meestal achter de spits, maar ik speel waar het team me nodig heeft."

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl