'Sevilla en Valencia willen werk maken van komst Sneijder'

'Sevilla en Valencia willen werk maken van komst Sneijder'

Wesley Sneijder kan zijn rentree maken in La Liga volgend seizoen. Er wordt gemeld dat Sneijder geen interesse heeft in een nieuw contract bij Galatasaray en openstaat voor een vertrek. Sevilla en Valencia willen de middenvelder graag overnemen van de Turkse club.

Vrijdagavond zal Wesley Sneijder (op zijn 33e verjaardag) hoogstwaarschijnlijk geschiedenis schrijven door alleenstaand recordinternational te worden. De middenvelder zal volgens het Spaanse El Gol Digital ook moeten nadenken over zijn toekomst. Sevilla en Valencia willen de middenvelder graag aantrekken. De Spaanse clubs kunnen naar verluidt concurrentie verwachten van clubs uit de Premier League, maar Sneijder zou een voorkeur hebben voor een terugkeer naar Spanje.

Treble

Sneijder is één van de grootverdieners bij Galatasaray en heeft nog een contract tot de zomer van 2018. Als de Spaanse clubs de middenvelder weten los te weken bij de Turkse club zal Sneijder na acht jaar terugkeren in Spanje. De geboren Utrechter verliet destijds verliet Real Madrid voor vijftien miljoen euro en trok naar Inter waar hij zeer succesvol was. Hij won in 2010 de treble met de club. Voor Galatasaray heeft Sneijder tot nog toe 175 wedstrijden gespeeld en vond hij 45 keer het net.