'Concurrentie voor Ajax: Beckham wil Luis Suárez naar VS halen'

Wil Ajax Luis Suárez terughalen naar Nederland, dan moet het mogelijk snel handelen. De 32-jarige spits zou mogen vertrekken bij FC Barcelona bij de komst van Neymar, zo wist het Italiaanse Tuttosport woensdag te melden. Maar er is niet alleen belangstelling uit Amsterdam: Inter Miami van David Beckham wil Suárez naar de Verenigde Staten halen. 

Dat meldt het Spaanse Mundo Deportivo. Het is niet duidelijk of Ajax echt werk wil maken van de terugkeer van Suarez naar Amsterdam, maar de afgelopen weken werd er wel veel geflirt op social media. Suárez zelf heeft er nooit een geheim van gemaakt graag terug te keren bij Ajax. 

Twee jaar oud 

Maar nu zijn er dus meer kapers op de kust met Inter Miami. De club uit de Verenigde Staten is pas twee jaar oud, maar barst van de ambitie. Beckham is een van de drijvende krachten achter Inter Miami, dat vanaf volgend jaar wil deelnemen aan de MLS (de hoogste voetbalcompetitie in Amerika). Mogelijk dus mét Suarez. 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl