Van Drongelen betrokken bij dodelijk auto-ongeval

De Nederlandse politie heeft een onderzoek gestart naar Rick van Drongelen (23), die betrokken is geraak bij een dodelijk auto-ongeval. Woensdagochtend raakte de jeugdinternational betrokken bij het ongeluk op de N258 in Axel, Zeeland. Hierbij kwam een achttienjarige bestuurder om het leven.

Het vreselijke nieuws werd door de KV Mechelen, de club die Van Drongelen huurt van Union Berlin, naar buiten gebracht. In een statement schrijft sportief Tom Caluwé het volgende: "We willen ons medeleven betuigen met de familie van het slachtoffer". In het statement valt te lezen dat het dodelijke ongeval gebeurde toen Van Drongelen woensdag onderweg was naar de training in Mechelen. "Rick zelf is naar het ziekenhuis overgebracht. Zijn verwondingen lijken op het eerste gezicht mee te vallen, maar verder medisch onderzoek moet duidelijkheid brengen." Verdere details over het ongeval ontbreken nog. De politie in Nederland heeft een onderzoek ingesteld.

Via nieuwssite PZC valt te lezen dat twee voertuigen woensdag jl. om nog onbekende reden rond 07:40 uur op elkaar botsten.