Nederlandse bondscoach beschuldigd van verkopen WK-duel

Clemens Westerhof is beschuldigd van het verkopen van de wedstrijd Nigeria-Italië op het WK van 1994 voor een bedrag van 100.000 dollar. De beschuldigingen kwamen van Jo Bonfrère, zijn toenmalige assistent van Nigeria op het WK.

Kort geding

Westerhof is woedend over die aantijgingen. Daarom spande hij een kort geding aan, dat dinsdag voor de rechtbank in Arnhem diende. Westerhof. "Hij is een leugenaar, altijd al geweest. Ik kan geen respect meer voor hem opbrengen. Hoe kun je nou zeggen dat ik een wedstrijd heb verkocht, op het WK. Ik ben een voetballiefhebber, geen makelaar of handelaar. We verloren van Italië, omdat er twee normale doelpunten zijn gevallen. Een mooie van Roberto Baggio en een penalty. Wat moet je daaraan verkopen?"

Rectificatie

Hij eist dan ook rectificatie van zijn voormalige assistent. Westerhof heeft wel een vermoeden wat er achter zit. "Ja, er is een enquête gehouden welke buitenlandse trainer het beste was in Nigeria. En daarbij werd Westerhof nummer één. En Bonfrère nummer twee. Dat heeft hem altijd pijn gedaan, dat hij assistent was en nummer twee en niet de grote baas. Ik was de baas, af en uit."

Uitspraak

Bonfrère meldde in de rechtszaal dat hij niet gezegd had dat Westerhof de wedstrijd heeft verkocht, maar dat een speler dat had beweerd. De rechter doet binnen twee weken uitspraak in het kort geding.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl