Maak kennis met de (nieuwe) barvrouwen van VI Vandaag

Met de komst van VI Vandaag kwamen er een hoop nieuwe gezichten aan de tafel van Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp. Naast de nieuwe gasten, kwam VI ook met een nieuw team van barvrouwen. Maak hier kennis met de (nieuwe) barvrouwen van VI Vandaag.

Barvrouw Ashley

Een inmiddels bekend aan de bar van VI is Ahsley Zaat (28), die al zo'n vier jaar de biertjes in de studio tapt. De 28-jarige schoonheid kwam in de bekendheid door haar status van Walk-on Girl bij het darten. Toen deze vrouwen werden afgeschaft, ging Ashley aan de salg bij VI. Naast het tappen van biertjes bij VI, verzorgt Ashley met haar entertainmentbureau haar drie collega barvrouwen en andere rollen als danseressen, champagnedames, steltenlopers, hostessen.

Barvrouw Marianne

Eén van de nieuwe gezichten achter de bar van VI is Marianne van den Eijkel, die op woensdagen in de studio te vinden is. Marianne is naast haar tijd bij VI veel bezig met haar grote passie: dansen. Naar eigen zeggen is de schoonheid iedere dag in de dansstudio te vinden, waar ze ook lessen geeft. 

Barvrouw Isa

Het andere nieuw gezicht achter de bar van VI is de 25-jarige Isa de Bruin, die op vrijdagen bij Gijp, Derksen en Genee te vinden is. In haar vrije tijd is Isa veel bezig met studeren, waar zij bijna afgestudeerd communicatieprofessional is. Daarnaast heeft de barvrouw een eigen communicatieadviesbureau over jongerenparticipatie. In 2021 stond Isa ook al eens in de schijnwerper, toe de schoonheid finalist was bij Miss Nederland. 

Barvrouw Rebecca

En niet te vergeten is daar nog barvrouw Rebecca van den Hoek (31), die een passie heeft voor muziek, fotografie en Disney. In haar vrije tijd geeft Rebecca danslessen en danst ze zelf in clubs en op festivals. Verder heeft de Rebecca een eigen entertainmentbedrijf.

Feyenoord-doelman vertrekt