Prachtige quoteringen voor Ajax - Feyenoord bij TOTO!

Het is de maand van de toppers in de Eredivisie en dus staat zondag alweer de volgende kraker voor de deur: Ajax - Feyenoord, de nummer één tegen de nummer twee. Bij een zege komt de ploeg van Dick Advocaat gelijk in punten met Ajax, maar winnen in Amsterdam is de laatste jaren niet meer gelukt. Doorbreekt Feyenoord zondag de dramatische reeks in de Johan Cruijff ArenA? TOTO verwacht van niet...

Feyenoord wacht al vijftien jaar op zege in Amsterdam

Feyenoord wacht al ruim vijftien jaar op een overwinning in Amsterdam. De Rotterdammers wisten geen van de laatste zeventien (!) officiële duels bij Ajax te winnen. Het verloor vijftien keer en speelde twee keer gelijk. Bij de laatste drie bezoekjes aan Amsterdam kwam Feyenoord zelfs niet tot scoren (4,0, 3-0 en 2-0). Op 28 augustus 2005 lukte het Feyenoord voor het laatst (1-2 zege) om bij Ajax te winnen. Toen scoorden Dirk Kuijt en Salomon Kalou voor de Rotterdammers. Maakt Feyenoord zondag een einde aan deze slechte reeks of wint Ajax weer in Amsterdam?

Bekijk de quoteringen hier:

Ajax wint van Feyenoord (quotering van 1,44 euro)

Ajax wint met twee goals verschil (quotering van 2,02 euro)

Ajax wint en Feyenoord scoort niet (quotering van 3,05 euro)

Zo ging het de laatste keer in Amsterdam tussen beide ploegen (tekst gaat verder onder video)

Onder Dick Advocaat wel degelijk iets veranderd....

Toch is er onder Dick Advocaat wel degelijk iets veranderd bij Feyenoord. De Rotterdammers hebben de beste verdediging van de Eredivisie en incasseerden dit seizoen pas twaalf tegentreffers. De laatste drie Eredivisie-duels hield Feyenoord de nul, want sc Heerenveen (3-0), Sparta (0-2) en PEC Zwolle (1-0) slaagden er niet in om te scoren. Bovendien presteert Feyenoord vooral in uitwedstrijden uitstekend dit seizoen. Samen met Ajax pakten de Rotterdammers de meeste punten in uitwedstrijden, namelijk negentien in acht duels. Biedt dit perspectief richting zondag?

Bekijk de quoteringen hier:

Feyenoord verliest niet bij Ajax (quotering van 2,47 euro)

Feyenoord wint bij Ajax (quotering van 5,70 euro)

De laatste overwinning van Feyenoord in Amsterdam (tekst gaat verder onder video)

Haller tegen Pratto

Tenslotte zal er zondag extra op de twee nieuwe spitsen gelet worden. Ajax haalde Sébastien Haller voor 22 miljoen euro naar Amsterdam, terwijl Feyenoord Lucas Pratto huurde van River Plate. Eerstgenoemde is uitstekend begonnen: Haller viel in de rust in tegen PSV en gaf een assist op Antony, terwijl hij donderdag startte tegen FC Twente en het vertrouwen van Ten Hag beloonde: hij scoorde en gaf de assist op de 1-2 van Huntelaar. Ajax won uiteindelijk met 1-3. Pratto wacht nog op zijn eerste doelpunt, al kreeg hij tegen Sparta en PEC Zwolle wel genoeg kansen. Bewaart hij zijn doelpunten voor De Klassieker?

Bekijk de quoteringen hier:

Sébastien Haller scoort tegen Feyenoord (quotering van 1,94 euro)

Lucas Pratto scoort tegen Ajax (quotering van 3,40 euro)

Weet jij het beter dan Andy? Kom dan maar! 

Druk op de afbeelding en bekijk alle quoteringen bij TOTO!