Nederland heeft geen kind aan België en wint met 1-4

Het Nederlands Elftal is er in geslaagd om België te verslaan. De zuiderburen werden met 1-4 in het hemd gezet. Steven Bergwijn en Memphis Depay stalen aan de kant van Oranje de show. Bij België wist Michy Batshuayi nog enige eer te redden, door in de blessuretijd de 1-4 binnen te schieten.

Na veertig minuten opende Steven Bergwijn op aangeven van Frenkie de Jong te scoren. Even leek Nederland vlak voor rust een strafschop te krijgen, maar die werd na een VAR-check (geen hands) weggewuifd. Na rust tekende Memphis Depay na een assist van Steven Berghuis voor de 0-2. Tien minuten later schoot Denzel Dumfries op aangeven van Daley Blind de 0-3 binnen. In de 65e minuut schoot Depay zijn tweede van de avond binnen en kreeg Blind een tweede assist op zijn naam. In de 93e minuut was het aan Batshuayi om wat terug te doen: 1-4.