Ronaldo met pensioen? "Als we het WK winnen, dan stop ik"

Cristiano Ronaldo beëindigt zijn carrière als hij met Portugal het WK wint, dat zegt de superster in zijn interview met Piers Morgan. De Portugees zal blij zijn dat het clubvoetbal nu een tijdje stil ligt, want zijn verhouding met trainer Erik ten Hag lijkt na nieuwe uitspraken alleen maar verslechterd.

"Ik denk dat we een goede kans maken om het WK te winnen. Ik voel me echt klaar voor dit toernooi", begint Ronaldo. Portugal speelt in de poulefase achtereenvolgens tegen Ghana, Uruguay en Zuid-Korea. "Ik denk dat het een ongelofelijk WK zal worden."

In het interview ging de Portugees ook dieper in op zijn situatie bij Manchester United. "Hij respecteert mij gewoon niet op de manier waarop ik dat verdien", doelt Ronaldo op Ten Hag. "Daarom ben ik tegen Tottenham Hotspur weggelopen. Het is voor mij onacceptabel dat je me voor drie minuten laat invallen. Zo'n type speler ben ik echt niet."

De aanvaller had naar eigen zeggen spijt van actie, maar kreeg vervolgens wel een schorsing voor drie dagen van de Nederlandse oefenmeester. "Dat vond ik echt veel te ver gaan." Of het ooit nog weer komt tot een goed huwelijk tussen Ronaldo en Manchester United blijft de vraag. Vorig jaar werd de Portugees nog uitgeroepen tot 'Speler van het Jaar' op Old Trafford. Dit seizoen lijkt hij bij Ten Hag op een zijspoor te belanden.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl