Feyenoord beloont veelbelovend talent met contract

Fabiano Rust is door Feyenoord beloond met zijn eerste profcontract. De zestienjarige spits uit de jeugdopleiding tekent een contract voor drie jaar en blijft actief voor het Onder 16-elftal.

In de zomer van 2019 kwam de aanvaller over van de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Rust wist gelijk zijn stempel te drukken in Rotterdam, zo scoorde hij afgelopen weekend nog een omhaal. Technisch directeur Frank Arnesen was ook getuige van deze geweldige treffer:  "Hij is een verfijnde spits, heel beweeglijk en een jongen die gemakkelijk scoort", zegt de Deen op de website van de club. Arnesen verwacht dan ook wel het een en ander van het talent: "Zijn goede ontwikkeling sterkt ons in de beslissing om hem een contract te geven. De komende jaren gaan we zijn talenten verder verfijnen, zodat hij in de nabije toekomst de volgende stap kan maken. Dat betekent dat hij richting Feyenoord Onder 21 en richting Feyenoord Onder 21 en richting De Kuip moet."

Fabiano Rust spreekt zijn waardering uit voor de woorden van Arnesen: "Dat de technisch directeur van Feyenoord zulke mooie woorden over je spreekt, voelt natuurlijk heel fijn. Ik ga hard werken om De Kuip te bereiken en ik heb er alle vertrouwen in dat het me gaat lukken."