Transfer Steven Berghuis deze zomer aanstaande? "Ik zie hem wel vertrekken bij Feyenoord"

Feyenoord moet het de komende twee duels zonder Steven Berghuis stellen, want de aanvoerder van de Rotterdammers is na zijn rode kaart tegen Vitesse geschorst voor de duels met ADO en Ajax. Een goede test voor Feyenoord, dat zich alvast kan voorbereiden op het vertrek van zijn aanvoerder. Dennis van Eersel en Arman Avsaroglu voorspellen dat hij komende zomer een transfer maakt.

In de FC Rijnmond Podcast denkt Van Eersel dat Berghuis bezig is aan zijn laatste weken bij Feyenoord: "Ondanks alle ophef is Berghuis één van de belangrijkste spelers bij Feyenoord en ik zie hem deze zomer wel vertrekken. De komende twee duels bieden ook weer kansen voor Feyenoord. Het kan een blauwdruk zijn voor komend seizoen."

NOS-commentator Arman Avsaroglu stelt dat Feyenoord momenteel alleen maar om Berghuis draait. Volgens hem is het dan ook geen slechte zaak als de aanvoerder deze zomer vertrekt: "Berghuis bepaalt bijna alles bij Feyenoord. Hij draagt de aanvoerdersband, is belangrijk, maar ook gefrustreerd door het gebrek aan kwaliteit."