Atlético-voorzitter: 'Ik zou het begrijpen als de fans hem uit gaan fluiten'

De voorzitter van Atlético Madrid, Enrique Cerezo, zal er niet van opkijken als de fans Antoine Griezmann uit gaan fluiten. Hij zou het zelfs begrijpen. Echter roept de voorzitter de supporters op om het niet te doen.

'Ik zou het begrijpen'

Tegenover het Spaanse medium El Larguero doet Cerezo zijn verhaal: "Ik zou het begrijpen als de fans Griezmann uit gaan fluiten, maar daar gaan we niets mee vooruit. Hij is hier vertrokken op een vreemde manier, maar hij heeft laten zien dat hij super graag terug wilde keren naar Atlético", aldus de voorzitter van de club.

In 2019 vertrok de Fransman op een merkwaardige manier bij de Spaanse grootmacht. Zo kwam hij onder andere niet opdagen bij de club voor een trip naar Amerika, om zo een transfer af te dwingen. Uiteindelijk vertrok de aanvaller voor 120 miljoen euro naar FC Barcelona.

Tegenvallende periode

Al twee jaar later keert Griezmann terug bij Atlético. Zijn periode bij FC Barcelona viel bovendien tegen. Zo wist de linkspoot nooit zo zijn stempel te drukken bij Barcelona als bij Atlético. Laatstgenoemde huurt de Fransman voor een seizoen, waarna hij verplicht voor veertig miljoen euro wordt overgenomen.

Feyenoord-doelman vertrekt