Kom alvast in de stemming: De mooiste Champions League-zeges van PSV op een rijtje!

PSV speelt dinsdagavond zijn eerste groepswedstrijd in de Champions League. In Camp Nou is FC Barcelona de tegenstander. Om alvast in de stemming te komen hebben we de mooiste wedstrijden van PSV in de Champions League op een rijtje gezet.

Arsenal - PSV 1-1 (2006/2007)

PSV had de thuiswedstrijd tegen de Engelsen met 1-0 gewonnen en reisde dus met een goede uitgangspositie af naar Londen. Door een kopbal van Alex speelden de Eindhovenaren met 1-1 gelijk en ging PSV door naar de kwartfinale van het miljoenenbal.

De goal van Alex is te zien vanaf 3:05.

Olympique Lyon - PSV 1-1 (2004/2005)

Op 13 april 2005 speelde PSV een legendarische Champions League-wedstrijd tegen Olympique Lyon. Een wedstrijd die iedereen zich nog lang zou herinneren. Na 90 minuten en verlenging stond er 1-1 op het scorebord, maar PSV bleek beter in het nemen van de strafschoppen en ging door naar de halve finale.

PSV - AC Milan 1-0 (2005/2006)

In 2005 zorgde PSV voor een enorme stunt door in de groepsfase AC Milan te verslaan. Jefferson Farfan zorgde voor het enige doelpunt van de wedstrijd.

PSV - Manchester United 2-1 (2015/2016)

De mooiste Champions League-wedstrijd van PSV uit het recente verleden is die tegen Manchester United. De Eindhovenaren wonnen met 2-1 en gingen zelfs door in de groep. De vraag is of het huidige elftal van Mark van Bommel hier ook dit jaar toe in staat is. De tegenstand lijkt in ieder geval zwaarder dan ooit tevoren: FC Barcelona, Tottenham Hotspur en Inter.

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘LIVE FC Barcelona - PSV, Champions League: Doelpunten, video beelden en samenvatting’

Bizarre aanval: Alle 10 de spelers van Barcelona raakten de bal bij 4-0 Messi tegen PSV

Felle kritiek op Mark van Bommel na #BARPSV: "Erik ten Hag gaf wel het goede voorbeeld"

Afschuwelijke beelden: PSV-fan ligt op grond en krijgt klappen met stoel

Fanbeelden: De vrije trap van Messi tegen PSV vanachter het doel

Mark van Bommel: "Messi is de beste van de wereld, nog steeds"