‘Feyenoord en Arnesen dichtbij langere samenwerking’

Feyenoord en Frank Arnesen gaan langer met elkaar samenwerken. De club zal de contractverlenging binnenkort bekend maken, zo meldt het AD. Eerder werd er getwijfeld over de toekomst van de technisch directeur in Rotterdam, maar aan deze twijfel komt nu een einde. Beide partijen zijn er uit.

Arnesen zelf liet eerder al weten het naar zijn zin te hebben in Rotterdam en zijn contract te willen verlengen. Maar het bleef lang stil rondom de contractsituatie van de Deen bij Feyenoord. Na het vertrek van Overmars bij Ajax werd Arnesen zelfs gelinkt met een avontuur in Amsterdam. Deze geruchten kunnen nu de prullenbak in volgens het AD

Ommekeer

Onder Arnesen beleefde Feyenoord in de afgelopen twee jaar een ommekeer. De club uit Rotterdam haalde met trainer Arne Slot een belangrijke schakel naar De Kuip en ook op de transfermarkt liet Feyenoord zich gelden. Samen met trainer Arne Slot bouwt Arnesen aan een nieuw Feyenoord. Er lijkt een duidelijke visie te zijn, vooral in het aankoopbeleid,  iets waar de club in het verleden vaak mee worstelde.

Feyenoord-doelman vertrekt