'Feyenoord wint slag om gewilde Quinten Timber: duurste aankoop uit geschiedenis'

Feyenoord zou de volgende slag op de transfermarkt hebben geslagen. De Rotterdammers halen Quinten Timber terug naar de rotstad, waar hij als jeugdspeler ook al eens actief was. Timber kon genieten van flink wat belangstelling uit de Nederlandse top en lijkt nu voor Feyenoord hebben gekozen.

Dat weet VI woensdagochtend te melden. Het medium heeft via 'goed ingevoerde bronnen' te horen gekregen dat er zelfs al een mondeling akkoord is tussen Feyenoord en Timber. Enkel de medische keuring staat nog tussen een definitieve transfer. Het zal voor Feyenoord geen koopje worden, want door de sterke concurrentie lijken de Rotterdammers diep in de buidel te moeten tasten voor de jeugdinternational. Volgens De Telegraaf gaat het om een bedrag van 8,5 miljoen plus maximaal één miljoen aan bonussen.

In 2014 maakte Timber de gevoelige overstap uit de jeugd van Feyenoord naar die van Ajax. In Amsterdam kon de middenvelder echter nooit echt doorbreken, waarna FC Utrecht hem vorige zomer transfervrij overnam. In Utrecht liet Timber zien waar hij toe in staat was en speelde zich weer op de radar van de topclubs.

Ook interessant