Van Hanegem ergert zich aan Ajax: "Het was echt schandalig slecht"

Willem van Hanegem heeft vol verbazing zitten kijken naar de wedstrijd tussen Heracles Almelo en Ajax. De columnist vindt het 'bijna belachelijk' dat de Amsterdammers met deze selectie niet konden winnen van Heracles Almelo.

Eerder speelde Ajax al gelijk op bezoek bij FC Twente (1-1) en in eigen huis werd er met 0-1 verloren van FC Utrecht. "Als je zo’n selectie als Ajax hebt, dan is het bijna belachelijk dat je na elf wedstrijden al zeven punten kwijt bent tegen clubs als FC Twente, FC Utrecht en Heracles", schrijft Van Hanegem in zijn column voor het Algemeen Dagblad.

"In Almelo was het echt schandalig slecht wat Ajax liet zien", vervolgt De Kromme. 'Dat Heracles na afloop het gevoel had dat er nog meer in had gezeten, dat was natuurlijk veelzeggend. Want ze hadden nog gelijk ook. Die Fadiga had hem echt op z'n schoen, die winnende. In Dortmund staat Ajax er woensdag vast wel weer, maar in de Eredivisie lopen de Ajacieden af en toe met tegenzin rond, lijkt het wel".

"Te vaak hadden we dat gejammer dat clubs punten verspelen na een Europese wedstrijd. Nu gaan al die uitvinders straks nog uitleggen dat een competitiewedstrijd voor een Europese wedstrijd óók al punten kost. Want de motivatie is er dan even niet', stelt Van Hanegem cynisch. "Nou, zoals Sparta en Heracles het deden, dat mag en de topclubs moeten daar maar een antwoord op vinden. Worden ze nog beter van ook".

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl