OVERZICHT: Met dit bomvolle voetbalprogramma kom je het coronaweekend door!

Met de nieuwe coronamaatregelen en de gloednieuwe avondklok, word het steeds moeilijk om toch nog wat plezier uit je weekend te halen. Gelukkig is er altijd nog voetbal op tv. Met dit weekend weer een bomvol programma:

Zaterdag 23 januari
Het weekend begin je zaterdag al vroeg met de FA Cupwedstrijd tussen Southampton en Arsenal om 13:15 uur. Daarna mag AS Roma om 15:30 uur opnieuw aan de bak tegen Spezia. Om 15:30 staat de Duitse topper tussen Bayer Leverkusen en Wolfsburg op het programma.

De zaterdagavond begin je goed met AC Milan – Atalanta en Udinese – Inter Milan om 18:00 uur. Een half uur later staat Real Sociedad – Real Betis op het programma. PSV mag het om 20:00 uur opnemen tegen RKC. Later op de avond kan is er om 21:00 uur de keuze tussen AS Monaco – Olympique Marseille en Deportivo Alavés – Real Madrid.

Zondag 24 januari

Zet zondag maar je wekker, want om 12:15 uur neemt Ajax het uit al op tegen Fortuna Sittard. Om 13:30 de Belgische topper tussen Club Brugge en KRC Genk op het programma. Later op de middag kan je nog genieten van Schalke 04 – Bayern München en Brentford – Leicester City (FA Cup) om 15:30, Elche CF – FC Barcelona om 16:15 uur en de topper Feyenoord – AZ om 16:45 uur.

In de avond kan je genieten van Manchester United – Liverpool (FA Cup) om 18:00 uur en Atlético Madrid – Valacia om 21:00 uur. Wederom een héérlijk voetbalweekend!