Scoort Feyenoord er weer op los tegen Fortuna Sittard?; Zet in en win!

Voor zowel Feyenoord als Fortuna Sittard is de ontmoeting in speelronde eentje met veel belang. Feyenoord wil FC Twente en AZ achter zich laten, waar Fortuna Sittard nog altijd in gevecht is tegen degradatie. Kan Feyenoord het op bezoek in Sittard waarmaken? Een mooie kans om een extra zakcentje te scoren bij Jack's Casino!

Zondagmiddag gaat Feyenoord op bezoek bij Fortuna Sittard. Een lange reis, drie dagen na de thuiswedstrijd tegen Olympique Marseille in de halve finales van de Conference League. Eerder dit seizoen had Feyenoord geen kind aan Fortuna (5-0). Lukt het de Rotterdammers ook in Sittard te winnen?

Feyenoord wint op bezoek in Sittard van Fortuna (1.43)

In Rotterdam-Zuid maakte Fortuna Sittard dit seizoen op pakjesavond geen schijn van kans tegen Feyenoord. De ploeg van Arne Slot wist zonder problemen met 5-0 te winnen van de degradatiekandidaat. De grote man aan de kant van Feyenoord was Bryan Linssen, die goed was voor zowel twee doelpunten als assists. Staat Linssen ook in Sittard weer op?

Bryan Linssen scoort minstens twee doelpunten tegen Fortuna Sittard (6.10)

Het scoren gaat Feyenoord in april goed af. Zo wisten de Rotterdammers in alle competities deze maand al veertien keer het net te vinden. Schiet het zondagavond Fortuna Sittard weer aan flarden?

Feyenoord scoort meer dan 3.5 doelpunten tegen Fortuna Sittard (3.5)