Promoveert ADO of Excelsior als derde ploeg naar de Eredivisie?; Zet in en win!

Komende zondag weten we wie als derde club promotie maakt naar de Eredivisie. Waar FC Emmen en FC Volendam al rechtstreeks promoveerden, moeten ADO Den Haag en Excelsior uitmaken wie de play-offs om promotie wint. Een mooie kans om een extra zakcentje te scoren bij Jack's Casino!

In de heenwedstrijd leek het lang Excelsior te gaan worden die de eerste belangrijke stap naar de Eredivisie maakte. Toch sloeg ADO Den Haag laat in de wedstrijd nog toe. In de blessuretijd van de tweede helft schoot Sem Steijn zijn ploeg nog naast Excelsior, 1-1. Zo is het nog altijd ongekend spannend in de race om promotie. Welke ploeg wint de return en promoveert naar de Eredivisie?

ADO Den Haag (1.65) / Excelsior (2.10) promoveert als derde ploeg naar de Eredivisie

Waar Thijs Dallinga zich in de Eerste Divisie met 32 doelpunten naar de topscorerstitel schoot, zet de spits zijn goede reeks voort in de play-offs om promotie/degradatie. In vier wedstrijden is Dallinga al goed voor drie doelpunten en een assists. Weet de spits ook op bezoek bij ADO het net te vinden? 

Thijs Dallinga scoort in de uitwedstrijd van Excelsior tegen ADO Den Haag (1.98)

In de KKD moest Thomas Verheydt met dertig doelpunten zijn meerdere erkennen in Dallinga, die twee doelpunten meer maakte in de competitie. Sinds zijn terugkeer bij ADO afgelopen zomer is Verheydt uitgegroeid tot ware held van Den Haag. Lukt het de spits ook om belangrijk te zijn in de laatste wedstrijd van het seizoen?

Thomas Verheydt opent te score tijdens ADO-Excelsior (4.60)