Paspoort Philip Kooke (profiel)

Dit is het profiel van Philip Kooke (Bergum, 20 mei 1968)

Kooke is sportverslaggever van de NOS bij hockey- en voetbalwedstrijden. Daarnaast schrijft hij ook boeken.

Loopbaan

Kooke zat op de School voor Journalistiek. De journalist maakte een documentaire over Feyenoord en reportages voor Sportpanorama. Voordat hij in 2002 ging werken bij de NOS, was Kooke werkzaam bij onder andere Broadcast Magazine, Filmet, Eurosport, RTV Utrecht, Het Parool en HP/De Tijd.

Sinds 2002 is Kooke in dienst van de NOS, waar hij wedstrijden van voetbal en hockey verslaat. Hij was actief bij meerdere EK's en WK's en ook de Olympische Spelen.

Voetbalcommentator

Kooke is een van de vaste verslaggevers tijdens het EK en WK voetbal. De 53-jarige journalist verzorgde het commentaar tijdens de WK's van 2002, 2006, 2010, 2014 en 2018. Hij versloeg ook de EK's van 2004, 2008, 2012 en 2016. 

Eindtoernooien Philip Kooke (TEKST GAAT VERDER ONDER DE FOTO)
Paspoort Philip Kooke (profiel)

Kooke is ook commentator bij wedstrijden in de Eredivisie en kwalificatiewedstrijden voor het EK en WK. In het verleden gaf hij ook commentaar bij de Premier League, Champions League en UEFA Cup. 

Boeken

Kooke is ook een fanatiek schrijver. In totaal heeft hij vier boeken geschreven. De laatste kwam uit in 2019 en ging over commentator Frank Kramer.

profiel philip kooke nos commentator

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl