Spelers Willem II voor de training opgewacht door harde kern

De selectie van Willem II is zaterdag voor de training opgewacht door de harde kern van de club. De supporters wilden een boodschap afgeven richting de spelersgroep, zo schrijft het Brabants Dagblad.

Er waren tientallen supporters aanwezig bij het trainingsveld van Willem II in Oisterwijk. De club uit Tilburg won al sinds 25 september geen wedstrijd meer en staat op de 14de plek in de Eredivisie. Dit was reden voor de harde kern om de spelersgroep op te zoeken en een signaal af te geven. Pol Llonch, Freek Heerkens en trainer Fred Grim gingen met de groep in gesprek. 

De harde kern besloot dit te doen omdat een eerder gepland gesprek met technisch directeur Joris Mathijssen werd afgeblazen. Er zouden enkele supporters aanschuiven met een stadionverbod en Willem II zat daar niet op te wachten. Daarop besloten de fans de meeting te cancellen. 

Het rommelt de hele week al in Tilburg. Keeperstrainer Harald Wapenaar werd ontslagen na een 'verschil in inzicht over de visie en werkwijze van de club'.