Uitblinker genoot van 'fantastische avond': "Ik zat echt lekker in de wedstrijd"

Feyenoord rekende in de tweede groepswedstrijd in de Europa League af met Sturm Graz, mede dankzij twee doelpunten van Alireza Jahanbakhsh. De aanvaller opende de score op aangeven van Orkun Kökcü en zette ook de 4-0 op zijn naam: "Als je scoort en je ziet dat de mensen achter je staan, dan krijg je extra vertrouwen", vertelt de vleugelspits tegenover Feyenoord Media.

Jahanbakhsh kijkt terug op een een 'fantastisch avond': "Als team hebben we het heel goed gedaan. We hebben zo veel kansen gecreëerd en bijna niets weggegeven. We wisten dat we na de uitwedstrijd tegen Lazio Roma deze wedstrijd maximaal moesten winnen", aldus de Iraniër, die ook de invallers complimenteert: "Na de 4-0 dachten we: het is misschien wel. Maar de andere jongens die in het veld kwamen, hebben het heel goed gedaan", aldus Jahanbakhsh. De aanvaller gooide de trukendoos in de tweede helft nog open en liet zijn klasse zien door een crosspass van Timber aan te nemen met zijn hak: "Dat soort dingen zijn leuk en willen de mensen graag zien. Ik zat echt lekker in de wedstrijd", aldus de nummer 7 van Feyenoord.

Bekijk de fantastische actie van Jahanbakhsh hieronder:

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl