Noussair Mazraoui over contractsituatie: "Hopen dat het goedkomt"

Noussair Mazraoui is weer helemaal op de weg terug bij Ajax. De rechtsback kwam afgelopen seizoen weinig in actie door een oogblessure. In de tussentijd maakte Devyne Rensch indruk op zijn positie, waardoor een terugkeer nog lastiger werd. Na komend seizoen loopt het contract van de Marokkaan af en de club wil deze dan ook snel verlengen.

Ajax en Mazraoui zijn al een tijdje in gesprek, maar tot een akkoord kwamen beide partijen nog niet en er werd onlangs zelfs gemeld dat de onderhandelingen zouden zijn vastgelopen. Bij FC Afkicken geeft de rechtsback zelf een update over hoe het er voor staat. "We zijn in gesprek en moeten kijken wat eruit rolt. Dit is mijn club en dit is inmiddels alweer mijn zesde seizoen. Heel snel vertrekken zou ik niet willen. Ik laat het aan mijn zaakwaarnemer over, maar ik hoop dat het goedkomt. Ik zit hier lekker."

Volgens Mazraoui is een vertrek bij Ajax voorlopig niet aan de orde. Al hangt dat ook af van hoe de onderhandelingen de komende periode zullen verlopen. De 23-jarige Leiderdorper hoopt komend jaar in ieder geval op een seizoen in de basis zonder blessures.

Noussair Mazraoui over contractsituatie bij ajax