Krabbendam over mogelijke Gnonto-transfer: "Het zou mij verbazen als Gnonto naar Feyenoord komt"

Feyenoord en FC Zürich zijn nog steeds in volle onderhandeling over een eventuele transfer van Wilfried Gnonto. De Italiaanse spits kan op veel interesse rekenen en de Rotterdammers zijn bereid om diep in de buidel te tasten. Clubwatcher Martijn Krabbendam geeft aan dat Arne Slot niet laaiend enthousiast is over de doelpuntenmaker.

''Ik heb in Oostenrijk drie uur lang tegenover de trainer gezeten en het zou mij in die zin verbazen als Gnonto naar Feyenoord komt'', aldus een overtuigde Krabbendam in de Dick Voormekaar Podcast. ''Waar moet je hem neerzetten? Het is namelijk een spits voor een twee-spitsen-systeem. Het is geen pure spits zoals ik uit de rapporten lees, Slot gaf daar ook geen blijk van". 

De clubwatcher zou overigens wel achter de komst van de achttienjarige Gnonto staan. ''Als je hem echt voor vier miljoen kan kopen... Het is een Italiaans international en die wordt heel snel meer waard. Maar ja, hij moet wel in het systeem passen. Ze kunnen het geld ook niet onbeperkt uitgeven. Als je hem haalt, gaat het weer ten koste van een andere speler. Het is heel ingewikkeld allemaal".

Mario Been, vaste gast in de podcast en oud-trainer van Feyenoord, is voorstander van zijn komst en hoopt dat de Rotterdammers hun geluk op de proef gaan stellen. Gnonto heeft namelijk al kenbaar gemaakt dat hij absoluut wil vertrekken bij FC Zürich en een verblijf in Nederland zeker ziet zitten. ''Je kunt in de Eredivisie altijd wel een keer Europees topscorer worden. Hij kan ook als aanvallende middenvelder spelen''.

Ook interessant