José Mourinho wil Zlatan Ibrahimovic voor neus van AC Milan wegkapen

José Mourinho zou Zlatan Ibrahimovic naar Tottenham Hotspur willen halen, zo schrijft The Telegraph. Engelse media wisten eerder al te melden dat de Zweedse spits open zou staan voor een hereniging met de Portugese trainer. 

Ibrahimovic liet Los Angeles Galaxy onlangs transfervrij achter zich en aast op een terugkeer naar Europa. Bologna en AC Milan zouden concreet zijn voor de 38-jarige spits. De laatste berichten zijn dat de club uit Milaan op pole-position ligt voor de spits. Zaakwaarnemer Mino Raiola zou al meerdere gesprekken hebben gevoerd met de club waarvoor hij tussen 2010 en 2012 ook al speelde.

Kane
Mourinho werkte eerder al samen met Ibrahimovic bij Internazionale en Manchester United. Nu wil hij dat dus een vervolg geven bij Tottenham. De twee voelen nog altijd sterke verbondenheid. De Portugese oefenmeester ziet in Zlatan de ideale plaatsvervanger voor Harry Kane. De salariseisen van Ibrahimovic zouden nog wel een probleem kunnen vormen, want die zouden fors zijn.

Salariseisen
Ibrahimovic moet waarschijnlijk zijn eisen aanpassen, want Tottenham zou het salarishuis niet overhoop willen gooien voor de spits. Mourinho weet dat het lastig zal worden, want hij heeft goede afspraken gemaakt met voorzitter Daniel Levy over het transferbeleid. Versterkingen voor de verdediging zouden nu de prioriteit hebben.