ESPN Mexico: 'Luuk de Jong wijst aanbeiding Toluca af, PSV mag blijven hopen'

ESPN Mexico had zaterdagochtend goed nieuws in petto voor PSV. Het medium stelt namelijk dat Luuk de Jong een aanbieding van Toluca heeft afgewezen. De Mexicaanse club was al rond met Sevilla en had De Jong dus voor de neus van PSV weg kunnen kapen. De spits steekt daar nu zelf een stokje voor. 

Voor het ambitieuze Toluca was een bod van vijf miljoen euro genoeg om de Spaanse werkgever van De Jong te overtuigen. PSV zal dus een bod in diezelfde regionen moeten gaan voorbereiden. Waar dat geen struikelblok zal vormen, doen de salariseisen van de aanvalsleider dat misschien wel. De in Zwitserland geboren schutter zou een topsalaris moeten gaan verdienen, mocht hij naar Eindhoven komen. 

Daarnaast is de Eindhovense club niet de enige die hengelt naar de diensten van De Jong. Er zou ook een nog onbekende Spaanse club interesse hebben in de spits die afgelopen verhuurd werd aan FC Barcelona. De speler in kwestie houdt zijn opties open. De allerbelangrijkste eis is speeltijd, om zo in aanmerking te komen voor de groep spelers die Oranje gaat vertegenwoordigen op het WK in Qatar.