Hans Kraay jr. over Feyenoord-target: "Hij is een betere uitvoering van Lisandro Martinez"

Hans Kraay junior is te spreken over Marcos Senesi, een Argentijnse verdediger die nadrukkelijk in de belangstelling zou staan van Feyenoord: "Ik heb drie uur naar die jongen zitten kijken. Hij is een nog betere uitvoering van Lisandro Martínez."

Twee of drie miljoen euro

"Hij dribbelt goed in, heeft een goede pass, kan geweldig koppen en is hard", vertelt hij bij Goedemorgen Eredivisie. "Ik hoor dat hij zes of zeven miljoen euro moet kosten. Maar dan moet je hem toch voor twee of drie miljoen euro kunnen ophalen?"

'Snap niet dat hij niet eerder is opgepikt'

Voormalig doelman Sander Westerveld is tegenwoordig spelersbegeleider bij World Soccer Consult en kent de voetballer van San Lorenzo dus goed. "Ik snap niet dat deze speler niet eerder is opgepikt. Hij is ook nog jong. Hij zit nu bij de voorlopige selectie van het Argentijnse elftal, dat zegt genoeg. Of hij gaat komen? Dat ligt aan Feyenoord. Ik hoop het wel, maar ik zit niet bij de onderhandelingen."

Probleem bij Feyenoord

"Ze moeten er het geld voor hebben, dat is het probleem bij Feyenoord", gaat Westerveld verder. "Het gaat om vijf tot zeven miljoen euro, denk ik. In principe zijn het goedkope jongens. Het is hetzelfde als bij Nicolás Tagliafico, die nu ook in het Argentijnse elftal speelt. Het is een investering."