'Liverpool focust zich na Van Dijk-drama op De Vrij'

'Liverpool focust zich na Van Dijk-drama op De Vrij'

Stefan de Vrij wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een vertrek bij Lazio Roma. Naast Juventus zou ook Liverpool interesse hebben in de Nederlandse verdediger. De interesse van Liverpool komt tot stand nadat de hoop op Virgil van Dijk werd opgegeven.

Liverpool was met Virgil van Dijk druk bezig om een andere Nederlandse verdediger over te nemen, maar vanwege problemen met Southampton viel deze transfer in het water. Nu is Stefan de Vrij doelwit nummer één van Jürgen Klopp volgens Sky Italia. Liverpool zou een bod van negentien miljoen euro hebben gedaan op de verdediger, maar dit bod werd afgeslagen door Lazio. De Romeinen vragen 34 miljoen euro voor De Vrij. Omdat zijn contract in de zomer van 2018 afloopt, hoopt Liverpool te kunnen onderhandelen over de prijs.

De 25-jarige De Vrij kwam in juli 2014 naar Lazio. De club betaalde destijds zeven miljoen euro aan Feyenoord. Het afgelopen seizoen kwam de international ondanks blessures tot 31 wedstrijden voor Lazio. In totaal speelde hij 71 wedstrijden voor de Romeinen.