Kroont AC Milan of Inter zich tot kampioen van Italië?; Zet in en win!

Met nog één speelronde te gaan is de titelstrijd in Italië nog altijd niet gespeeld. Het verschil tussen koploper AC Milan en stadsrivaal Inter bedraagt slechts twee punten. AC Milan gaat op bezoek bij Sassuolo, waar Inter bezoek krijgt van Sampdoria. Wie gaat er met de Scudetto vandoor? Een mooie kans om een extra zakcentje te scoren bij Jack's Casino!

Eerder dit seizoen werd AC Milan door Sassuolo nog verrast. In San Siro won Sassuolo knap met 1-3, waar de thuisploeg nog wel op een 1-0 voorsprong kwam. Het is voor het rood-zwarte deel van Milaan niet te hopen dat AC Milan zich wederom laat verrassen door de hudige nummer elf, dat in februari ook nog wist te winnen van Inter. Lukt het de ploeg van Stefano Poli op bezoek bij Sassuolo om de klus te klaren?

AC Milan klopt Sassuolo en kroont zich tot landskampioen (1.47)

Tegelijkertijd met AC Milan trapt ook Inter af. De ploeg van Denzel Dumfries en Stefan de Vrij neemt het in eigen huis op tegen Sampdoria. Eerder dit seizoen wist de huidige nummer dertien in eigen huis nog knap gelijk te spelen tegen Inter (2-2). Een herhaling klinkt als muziek in de oren van AC Milan-fans, waar Interisti er niet aan moeten denken. Wint Inter wél in Milaan van Sampdoria?

Inter is in eigen huis te sterk voor Sampdoria (1.12)

Het lukte Mike Maignan en AC Milan tijdens de laatste vier competitiewedstrijden om het doel schoon te houden. Sluit Milan in stijl af door te winnen met een clean sheet?

AC Milan wint en houdt de nul​ tegen Sassuolo (2.90)

In de Serie A lukt het Inter tijdens zes van de zeven laatste wedstrijden telkens om twee of meer doelpunten te scoren. Vliegen de ballen er tegen Sampdoria ook zo gemakkelijk in?

Inter weet tegen Sampdoria meer dan 3,5 doelpunten te scoren (2.45)

Zondag barst in de Serie A om 18:00 uur de strijd om het landskampioenschap los. Nieuwe storters ontvangen een free bet die kan oplopen tot maar liefst €50. Maar speel bewust, 18+. 

Registreer je nu!