Kritiek op David Neres en Antony: "Komt geen lantaarnpaal meer voorbij"

Analist René van der Gijp is geschrokken van David Neres in de verloren Europa League-wedstrijd tegen AS Roma. Van der Gijp constateert dat de Braziliaan al langere tijd niet meer in vorm is. Ook collega-aanvaller Antony werd besproken bij Veronica Inside.

Beide Brazilianen uit vorm

Van der Gijp begon bij het programma het gesprek rondom het optreden van Neres: "Met die Neres krijg je eigenlijk een beetje medelijden, hè. Die raakt dus echt geen bal en komt nog geen lantaarnpaal meer voorbij. En die andere ja, dat is net of er Duracell-batterijen inzitten. Die maakt heel veel bewegingen, maar er gebeurt niks. En dan legt hij hem weer terug op de rechtsback. Johan Derksen viel het ook op dat Antony niet uit de verf komt de laatste tijd: "In het begin had hij nog weleens flitsende acties, want je hebt een nare middag als je tegen hem in de mandekking staat. Maar bij die twee lag wel de ruimte en beiden hebben niets gebracht."

'Weinig diepgang'

Van der Gijp ging vervolgens nog even door over de Braziliaanse aanwinst van afgelopen zomer: "Maar weet je wat het is Johan en dat meen ik echt: ik weet niet of hij heel snel is. Het is altijd met de bal bij hem, dus het is vrij voorspelbaar. Kijk, je kan ook gewoon een keer diepgaan zonder bal. Dan denkt die back: Hè, wat gaan we nou krijgen? Dan trek je ook het veld een keer uit elkaar." 

Collega Johan Derksen is het ermee eens dat de aanvallers van Ajax veel meer de diepte moeten zoeken: "Ze hebben een keer zo'n bal gegeven en daar kwam gelijk een doelpunt uit", aldus Derksen.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl